Så tycker barnen

Några av barnen på Ulvsundaskolan tillfrågades vad som är bra med skolan.

Oskar, 8 år, svarar:

"För personalen är snäll, och ingen behöver känna sig utanför. Lärarna pratar mycket om att man ska vara snäll mot sina kompisar och vänner. Ingen ska känna sig utanför när man är ny i klassen på Ulvsundaskolan.

När man går i sexårs får man gå på simskola. Skolan är bra för det finns mycket plats. Musik har vi på måndagar med Robban det är kul och roligt med många bra låtar. En gång om året får man gå på julvandring.

Om du känner dig utanför och ingen hjälper dig kan du gå till en vuxen även om du inte känner den vuxna kan du ändå gå till den vuxna och prata lite med den om lite saker.

På fritidsrasten och på långrasten kan man vara i skogsdungen på baksidan av skolan. Där klättrar vi i träd, bygger koja och så finns en hinderbana. På framsidan kan man bygga snögrottor."

Milla, 6 år, svarar:

"Att vi har så roliga fröknar och att man lär sig så mycket."

Hanna, 6 år, svarar:

"Allt är bra med Ulvsundaskolan!"

Betala in till plusgironummer 47 77 39-7 eller via Swish till föreningens kassör Gunnar Gradmark +467 250 999 39.