Bilder och filmer

Ulvstock

Barn i både tvåan och trean har under årens lopp med musiklärarens Robbans fantastiska ledning bildat olika band och övat in låtar, vilka framförs på vårfesten Ulvstock till publikens jubel!

Se och hör skolsången Ulvsunda Blues på YouTube >

Robban Söderman, mycket omtyckt fritidspedagog på skolan, har regelbundet gemensam sångsamling med alla barnen på skolan. På filmen sjunger de Ulvsunda Blues. Pga av bl.a. PUL, personuppgiftslagen, så är inte barnen med i bild utan enbart Robban.

Se en film från Ulvsundaskolan >

Se en äldre film "Kreativ samverkan" på Alviksskolans hemsida. Filmen visar ett exempel på hur man fortfarande jobbar med musik tillsammans med andra ämnen på Ulvsundaskolan.

Betala in till plusgironummer 47 77 39-7 eller via Swish till föreningens kassör Gunnar Gradmark 0722-190248.

Sommarbild

Vinterbild