Ulvsundaskolans Föräldraförening © 2008 - 2019

Betala in till plusgironummer 47 77 39-7 eller via Swish till föreningens kassör Gunnar Gradmark +467 250 999 39.

• Bidrag till aktivitieter som främjar elevernas utveckling och gemenskap, t.ex. museibesök, teater, disco, badhus eller något annat kul.
  • Ordna roliga aktiviteter för barn, föräldrar och personal.
  • Fortsätta arbeta för kort- och långsiktiga förbättringar av Ulvsundaskolan och dess närhet.

Protokoll och minnesanteckningar från styrelsens möten och sammankomster

I samband med införandet av GDPR så har föreningen beslutat att inte publicera mötesprotokoll via hemsidan.

Vänligen kontakta info@ulvsundaskolan.se om ni önskar få tillgång till något protokoll.

Ange även anledningen till er förfrågan samt om det är något specifikt ni vill få tillgång till.

Styrelsen för Ulvsundaskolans Föräldraförening